Skyfall

Ja det kan man lugnt säga att det är idag.

Igår när jag la mig så tänkte jag att jag skulle ta en tidigare buss då det säkerligen skulle bli trafikkaos. Och mycket riktigt.... här är historien...
 
Bussen skulle gå 06:45 utanför Promenaden och vara i Gävle kl 07:27.
Efter 20 minuters väntande i snöfallet så kom äntligen bussen. Tur att det inte var sååå kallt ändå i morse.
Bussen vart proppfull vid resecentrum då många som väntade på 07:15 bussen passade på att kliva på den här sena bussen. Så när klockan var 07:20 var vi på väg ut på Riks 80.
Äntligen tänkte jag men ångra mig lika snabbt då jag till min fasa upptäckte att det var kaos på vägarna. Bussen kunde inte köra mer än 50 km/h.
Ringde jobbet och berätta att jag skulle bli sen trots att jag tagit en tidigare buss.
Men vid Valbo så lättade trycket i trafiken och det var helt plötsligt barmark och spöregn. Va??
Kom iaf precis i tid till jobbet. Och dem på jobbet trodde mig knappt när jag berätta att det var massa snö i Sandviken... *ler*

Nåja dagen på jobbet flöt på bra och efter jobbet hade jag bestämt att gå o klippa mig.
Knatade iväg till "min frissa". Hon har ju vart bortrest och skulle vara åter igen i måndags. Men idag satt där en ny lapp där det stod att hon skulle vara åter 6 nov. Suck!!!
Där hade jag gått i regnet och blivit dygnsur.

Nåja bara att knata vidare för att ta en buss hem. Hade vinden emot mot mig och vart riktigt blöt om byxorna och jackan.
Tänkte ta en lokalbuss ner på stan men såg den precis åka iväg och jag stod på andra sidan gatan. Less!!! Ja det var jag verkligen då. Bara att fortsätta min promenad ner till busstation dyblöt!!
Och som lite extra salt i såret så missa jag precis 41:an med 2 minuter... Faaaan!!
Fick vänta 30 minuter på nästa buss som kunde ta mig ända fram till Promenaden. För fler promenader i regn/snö hade jag ingen vidare lust med just då.....
Mitt bussåkande är inte smärtfritt lär jag ju säga.. *ler lite*

I Sandviken så snöa det så fint så. Konstigt att det kan skilja så mycket på så kort avstånd.....

Har tagit en varm och lång skön dusch och håller på och inväntar att potatisarna kokat klart så jag kan göra lite potatismos av dem. Götta!!!

Och min älskling är sjukling han stackarn. *pussa på*

Time for food!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja snacka om att snön kom med besked idag, snöat hela dagen!!

Ja en dejt vore skoj! Läste att du inte hade bil än å att du kan ta buss in till Köpis efter jobbet. Jag slutar ju oxå 16, visst slutade du också då? Skulle ju funka med en köpisträff på fredag då kanske?

Postat av: M

Hoppas du har sovit gott inatt trots mitt snörvlande. Inget roligt väder imorse när jag traskade till jobbet brrr. Hade hellre stannat hemma med dig. Ha en skön dag nu och hoppas det går bussar/tåg som inte strular nåt för dig på eftermiddagen. Puss o kram

2006-11-01 @ 08:57:48
URL: http://jack71.blogspot.com/
Postat av: Tina

Anna// Ja jag kan ta en buss in till Köpis efter jobbet. Jag kan gå 15:30 så då tar jag första bästa buss in dit så kan vi strosa där litegrann. Har ju en hel del personer som fyller år inom kort. Bla Mattias, Linda o Pappa. *ler*

M // Ja jag har sovit jättebra. Har knappt vaknat nånting. Kan tänka mig att vädret inte var det bästa imorse. Ja idag borde väl bussarna ha lite mer beredskap och erfarenheter får jag hoppas. Hoppas du känner dig bättre i förkylningen snart älskling!!!

2006-11-01 @ 09:24:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback