Det går iaf framåt

Ja imorgon så sker tapetseringen på övervåningen. Jihooo!! Sen inväntar vi golvläggaren på torsdag och förhoppningsvis är det klart på fredag så vi kan börja leva lite mer normalt igen.
Som det är nu bor vi på 2 rum och kök. Men det går ju det också då vi inte är hemma så mycket då vi har lååånga dagar allihopa. Fast imorgon är ju jag och Max lediga hela dagen och då vill jag nog gärna bort en sväng eller två.

Idag var det en hektisk dag på jobbet som vanligt, men idag var det så pass att jag inte hann med mitt ordinarie tåg jag brukar ta och som tur var var jag inte tvunget att komma hem med det. Så det vart lite ofrivillig flex idag kan man säga. Men jag bara lära göra klart det jag höll på med eftersom jag är ledig imorgon.
Börjar man med en sak så brukar det tyvärr oftast ta längre tid än man räknat med för att det tillstöter oftast nått som gör att allt tar en ny vändning och speciellt om man är smått stressad. Hej hå!
Nackdel med att ha en tågtid att passa varje dag. Men en stor fördel att kunna stta på tåget och bara relaxa och låta jobbdagen få sjunka in.
Idag var tåget dessutom försenat, men man börjar bli van med det å. Bara att gilla läget liksom.

Till nått mer uppmuntrande då. Max är i en så mysig period just nu och jag har svårt att se att han bara för några veckor sen var ett riktigt trotsmonster.
Nu är han så harmonisk och såååå omtänksam. Han är visst sån av sin natur. Brås på far sin tror jag. :-)
Det är mycket :- Mamma vet du... just nu. *mys*

Nu ska jag slänga mig på soffan och läsa lite tidningar tror jag.

P.S. En semla slank ner nyss oxå. ;-)

Kommentarer
Postat av: heidi

ni får komma hit å hälsa på nån sån där dag du är ledig å. kramis på er

2011-03-09 @ 11:17:30
Postat av: Linda

mys med en sådan omtänksam Max! Semla? Här fuskas det igen hör jag ;-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback