VAB igen

Ja så var det dax igen för lite VAB härhemma.
När vi hämtade Max i storvik igår så hade han precis vaknat efter att sovit på mattan på golvet. Inte likt han att somna frivilligt och speciellt inte mitt på dan.
När vi kom hem så tempa jag han och han hade 38,6 och började låta mer och mer förkyld. Senare på kvällen så vart han superhet(tempade aldrig just då)och var alldeles konstig och stirrig och så spratt han till så hela han hoppade. Förmodligen var han i vaken/sömnstadie då.
I med lite ipren och sen fick han sova i våran säng då jag gärna vill ha lite koll på han när han har så hög feber. Sen imorse kändes han mycket piggare men man såg på ögonen att han inte var pigg. Tempen låg på 38,0. Sen vid 14:00 tiden vart han så dålig igen och förmodligen steg febern riktgt rejält för han vart helt däckad och slut och ögonen rann på han. I med lite alvedon och så piggade han på sig igen efter nån timme.
Mysko när det går så rejält upp och ner hela tiden.
Hoppas han piggar på sig fort nu så han kan få gå på dagis igen som han längtat efter.

Appropå sjukdomar så är ju Mattias bror i Thailand och dem skulle ha åkt hem i fredags men är kvar än, då Felicia har varit dålig under hela resan och åkt fram och tillbaks till olika sjukhus och doktorer. I mitten på resan så konstaterade dem att hon hade lunginflammation och hon vart smått bättre men så vart hon sämre igen och hamna på sjukhus igen och därav kan de inte flyga hem just nu. Men som det verkar nu så har hon piggat på sig igen och förhoppningsvis kan de få åka hem snart.
Snacka om att dem har haft otur. De som bara ville iväg och få ha det bra tillsammans efter allt de fått gått igenom det senaste året med Lias sjukdom och bortgång. Så händer det här, det kunde dem väl ändå fått blivit besparade.......

Kommentarer
Postat av: Maria

Stackars Max och stackars P med familj!Det var väl det sista de behövde...

2011-02-21 @ 20:31:19
Postat av: therese

Ottilia har haft 39,7 som mest ni i fyra dagar:( men det e kind tänder på g så vi hoppas att det är det som spökar men hon har aldrig haft så hög feber så länge..

2011-02-27 @ 06:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback