En tung tid

Det känns tungt att skriva ett inlägg efter det förra jag skrev, hur börjar man liksom?

Nåväl jag börjar iaf med att tacka alla underbara släktingar, vänner och bekanta för att ni funnits där i denna svåra stund. Har fått många fina stöttande och värmande ord och fina blommor. Ni ska veta att det värmer nå otroligt.
Dagarna härhemma har rusat iväg, den första veckan hade jag min syster Natha och lillebror Tim boendes härhemma och vi tog itu med en del i mammas lägenhet som vi fick reda på skulle vara urstädad till den 31 dec. Gulp!! Men vi har fått uppskov till den 15 januari tack och lov. Mer humant lär jag säga.

Mitt i all sorg så har ju faktiskt min andra syster Linda fått barn som jag skrev tidigare, 5 veckor för tidigt kom han lilla Mileon. Såg han när han var 2 dagar gammal som snabbast när de var upp till mamma med han för att hon skulle få vara nära han även om hon inte var vid "medvetende" just då. Men jag är helt säker på att hon kände att han var där om inte annat så hörde hon ju han.

Har drabbats av en envis förkylning som också resten av min lilla familj har haft och det känns inge skoj. Men det blir bättre för var dag tack och lov. :-) Så snart får jag träffa Mileon igen hoppas jag...

Max har hunnit bli hela 3 år också mitt i allt det här. Ingen tårta fick han lilleman, då hon som skulle fixa värsta Dora-tårtan inte kunde göra den pga brand. Stackars dem!! Men det fick bli glass och kakor istället och det gick ju det med, även om han nåndag senare uttryckte att han vela ha tårta.

Julen då?? Ja julen den julen..... fy vilken jul sen då... utan mammas goda mat.. panik!! Jag vill ju ha mammas julskinka och ingen annans!! 
Ja det får bli som det blir men vi ska väl göra det bästa av den iaf, har fått en låda med julmat av Göranssonska, den som mamma egentligen skulle ha fått. Tusen tack till er!! Det är verkligen guld värt och slippa tänka på det mitt i allt det här.

Begravningen då?? Ja begravningen kommer att ske nu på tisdag 21 dec kl 15 i Ovansjö kyrka. Det kändes bäst att få det avklarat före jul. Det kommer att bli en tugn dag men också en fin dag tror jag.
Max ska också få vara med efter en del turer hit och dit om han ska eller inte. Men han vill det, fast han vet nog inte riktigt vad det är. Men jag ser det som så att han har varit med genom mammas hela resa med sjukdomen och allt vad det inneburit och jag vill att han också ska få ta farväl på sitt vis. Han är med oss alla han verkligen älskar och känner sig trygg med och han kommer inte ta skada om nån nu tror det.
Och varför "skydda" mot döden när man inte kan rå på den iaf. Det är nått så naturligt som kommer att ske alla människor förr eller senare. Bättre att vara ärlig och öppen från början så blir det mer naturligt än att man försöker att göra det skyddat man bara kan. Det är då man skadar.....

Nog om det...

Max reaktion när prästen skulle komma. Åh nej nu kommer prästen och äter upp oss. Haha!! Sen kläcker han ur sig till prästen - Du är äcklig!   Hjälp då ville jag sjunka genom jorden.... Men sen vart de bästa kompisar. *ler*

Nu ska jag ner och kika på tv

Kommentarer
Postat av: Linda

Kan absolut inte tänka mig in i hur ni har det.. Men tårarna rinner även här...

Jag tycker även att ni gör helt rätt som låter Max vara med och ta farväl, han behöver nog som ni andra ett avslut på det hela.

Många kramar till er!

Postat av: katarina

"Kramar Om"

2010-12-20 @ 12:05:30
Postat av: Jenny

Självklart behöver även barn ta farväl av sina älskade, ni gör absolut rätt som låter honom vara med! Usch, det är bedrövligt allt ni har gått igenom, orättvist som du skrev! Hoppas innerligt att er jul bli lyckad och fin trots allt :)



Många kramar

2010-12-20 @ 12:20:10
URL: http://jennysanna.blogg.se/
Postat av: Sofie

Idag går alla mina tankar till er alla.....



Det kommer säkert att bli en fin cermoni....



Många många kramar från mig....

2010-12-21 @ 09:17:40
Postat av: Heidi

Tänker på er idag och vill tacka för den fina julhälsningen. Kram och god jul.

2010-12-21 @ 11:52:01
Postat av: therese

Tänker på er idag och hoppas det blev en fin dag trots allt kram kram

2010-12-21 @ 18:30:58
Postat av: Linda

TÄnker på er o hoppas begravningen blev vacker och att det känns som ett bra avslut.. <3<3<3

2010-12-22 @ 21:20:45
URL: http://duojagovi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback