Update

Härhemma har lugnet lagt sig och Lilleman sover gott i sin säng sen en bra stund tillbaks. Han var trött idag efter en heldag ute i solen.
Mattias kom efter många om och men med denna vulkanaska iväg till Barcelona. Men de kom iväg 2 dagar försent och så tappade de halva styrkan på vägen så nu är det bara han och Persson som åkt. Hem kommer de först på onsdag (förhoppningsvis) så tills dess är man gräsänka. ;-)

Idag har jag och Max varit ute i lekparken och gungat och åkt rutschkana sen på eftermiddagen har Max varit hos Farmor och Svängen i Storvik så jag har fått handlat i lugn och ro och grejjat med kläderna som ska lämnas in imorgon. Har även dammsugit och diskat, man lär passa på medans man inte har en "hjälpreda" härhemma.
Max saknar Mattias en hel del och så fort det knakar till i huset eller dylikt då säger han direkt att Pappa kommer. Inte lätt att vara liten och inte förstå det där med tid och rum.

Har det hänt nå mer nytt då tro?? Jo jag väntar på besked om ett nytt jobb jag har varit på intervju för, om jag skulle få det så börjar jag där den 17 maj så det är snabba vändningar isåfall. Men som det känns nu så får jag nog inte jobbet. Men man ska aldrig sluta hoppas.

Näe nu ska jag ner och grejja lite och sen ska jag kika på lite tv.
Ha en skön lördagskväll!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Spännande med jobbet - ska hålla alla tummar & tår :)

Postat av: Linda

Beundrar dig hur du orkar, så synd att jag är strandsatt här ute annars kunde jag hållt er sällskap!



Och så håller jag tummarna för att du får besked snart, ett BRA besked. Att det inte alls är hopplöst ännu.

2010-04-25 @ 09:45:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback