Vår lördag!!

Eftersom Mattias inte är riktigt bra än så har det varit en lugn hemmadag. Max har sovit sin middag ute i vagnen trots snöyran, men ställde ut han på altanen så han var bra skyddad trots snön som vräkte ner då.
Sen har vi ritat med lite kritor och så var vi ut en sväng jag och Max på eftermiddagen och åkte lite pulka och Max kikade på mig när jag skottade. Så lite har vi alltgjort idag iaf.
Sen är det ju full rulle härhemma precis som vanligt vad det gäller Max, han far fram här längs med möbler, skåp och drar stolar hit och dit, så fram tar han sig gåendes om än inte helt själv än. Men vi tippar på att han går inom nån vecka faktiskt. Han står mer och mer själv utan nå som helst stöd så ja det kommer nog snart.
Speciellt nu när han börjat på dagi soch ser de andra barnen som går omkring.

Nu sover Lilleman sen 19:30, fast han har vaknat en gång redan och varit ledsen pga sin dumma hosta han har, hoppas den ger med sig snart!!  Det känns som att var och varannan människa är sjuk nu. Det härjar både förkylningar, magsjuka och influensan så.

Näe nu ska jag ta och fortsätta min Lördags kväll här!!!

Kommentarer
Postat av: Bondbrud

Har Max såna där kritor med en "klump" som man håller i?

2009-01-24 @ 21:40:09
Postat av: Tina

Bondbrud// Näe det här var vanliga kritor, sånna där tunna, men han höll dem på sitt egan lilla vis, har tänkt att jag ska köpa tjockare kritor till han.

Postat av: Linda

Vi hade också en "krångelkväll" (om man nu får kalla det så) igår.. Vilgot hade hosta (slutklämmen tror jag) och svårt att sova... men men till slut gick det.



Han knallar säkert snart. Han är väl som Vilgot och väntar tills han är helt säker på att han kan =) Inga chansningar. Bättre det, då blir det färre fall sen ock.



Kram

2009-01-25 @ 08:07:56
URL: http://majsanfilosoferar.webblogg.se/
Postat av: nikita

Hej, nu har ja en ny tävling i bloggen =) var gärna med!!

2009-01-25 @ 18:01:41
URL: http://nikital.blogg.se/
Postat av: Bondbrud

Har letat efter såna kritor jag frågade om men utan resultat... Vet du vart det finns?

2009-01-26 @ 21:22:34
Postat av: Tina

Bondbrud// Näe faktiskt så har jag inte sett sånna nånstans, men vet vad du menar. Men jag tror dem fixar att hålla vanliga kritor oxå om man köper dem här lite tjockare iaf till en början.

2009-01-27 @ 20:31:19
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback