Update

Vill börja med att tacka för alla kommentarer, dem värmer!
Lite update om läget då:

Eftersom Max inte hade kräkts sen söndag morgon så gav vi han riktig mat på måndag lunch och han åt så vi fortsatte som vanligt, men vid middagen vela han inte ha så mkt och sen vid nattningen när han skulle få vällingen så vägrade han ta den oc liksom kväljde sig. Så han somnade utan välling i magen. Efter ca 30 minuter hör jag Max grymtar uppefrån så jag springer upp och hittar Max sittandes helt nerkräkt i våran säng och halvslumrar. Lillgubben då!!
Så det var bara in i duschen med han och byta sängkläder och allt. OCh börja om med vätskeersättning.
Sen satt han uppe med oss i soffan i nån timme, vela se till att han fick i sig lite vätska innan han somnade igen för natten. Så det var i pyttsning var 5:e minut i nån timme och vips så hade han fått i sig 1,5 dl som han fått behållt.
Sen somnade han gott och har inte visat nå tecken alls på magsjuka, men för säkerhets skull så får han bara "skonsam" mat att äta nu.

Med bilen är det inte heller så bra. Jag var ju ut och dammsög ur det värsta av glaset och jisses så mkt det blir av bara en ruta!!
Upptäcker att dem stulit våran laddare till mobilen som man kan ha i bilen och så har dem försökt stulit våran fastsatta mobilladdare/hållare så den hänger löst. Men dem har säkert stulit nå mer som jag inte kan se just nu för jag vet att vi hade mer saker i facker mellan sätena där mobilladdaren låg bla. Ja man upptäcker väl det sen.
Efter nästan 1 timme ute i bilen med dammsugning i 20 graders kyla gick jag in och kontaktade Försäkringsbolaget, men där fick man inte tag på någon!! Så vi ringde till en glasfirma som bad oss komma upp på en gång för att han vela kika på bilen. Brytskadan som dem gjort på fönstret var tyvärr inget dem kunde åtgärda utan det måste en plåtverkstad göra, men en ny ruta kan han sätta i. Men inte förrens på torsdag, så fram tills dess har han plastat in hålet åt oss.
Jag blev ännu argare på dem förbannade tjuvarna som inte ens kan göra ett inbrott ordentligt. Kunde dem inte nöjt sig med att panga rutan bara och inte fjanta sig och bryta upp fönstret???

Nåja nu är skadan skedd och vi får kontakta försäkringsbolaget imorgon när dem öppnar och höra hur vi ska gå tillväga nu och vad dem förbannade självrisken blir på. Har vi tur kanske dem kan halveras eftersom vi har larm i bilen. *hoppas*

Imorgon är det skoldag för mig igen och jag mår ok nu så jag ska pallra mig dit tänkte jag. Ska ringa och höra med en tjej jag går med i skolan om jag får åka med henne imorgon eftersom bilen inte är lagad än.

Just nu sover båda mina killar så sött och jag ska ta och kika vidare här på nätet lite tänkte jag innan dem vaknar.
So long!!!

Kommentarer
Postat av: anki.

Stackas Max hoppas han piggnar till snart...och stackars er! Så jäkla onödigt med rutan...kan liksom inte förstå att folk ska vara så sjuk så de måste förstöra för andra!

Postat av: Jenny

Men stackars er. Fy vilken otur ni har haft med sjukdomar och bilinbrott. :(

Hoppas att ni mår bättre nu iaf..

Kram

2009-01-06 @ 14:13:54
URL: http://jenkiz.blogg.se/
Postat av: Malin

Efter alla magsjuker Hugo haft har jag lärt mig en sak att ta det lungt med mat efter.... Och gärna majsvälling en vecka efter Om han börjat med fullkornsvälling blir det för karftigt för magen.. och skippa mjölk producter....Precis så där va hugo oxå han åt med god apptit men sen orka inte den lilla magen efter nån dag så va det bara att börja om igen... Hoppas han blir bättre kram på er från forsbacka.

2009-01-06 @ 16:00:40
Postat av: Kristin

Men usch vad jobbigt!! Hoppas Max snart mår bättre. Kram

2009-01-06 @ 20:08:58
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Bondbrud

Men nu måste det väl ändå lugna sig med tråkigheter för er skull!

Så mycket tjafs med bilen helt i onödan och pengarna använder man ju gärna till nåt roligare.

Hoppas Max är frisk nu iaf!!

Många kramar till er!!!

2009-01-06 @ 22:15:15
Postat av: Kickan

ohhh jisses sicket elände ni haft med tjuvar och allt !! Vi har haft inbrott en gång i våran bil men där var tjuvarna så vänliga att dom låste efter sig !! inget billarm hade vi i och för sig men att låsa efter sig igen ? knepigt värre säger jag bara. IKEAs kundparkering och allt men dom hade tydligen kunnat jobba utan att nån märkte något konstigt . Bilsterio , kläder ,skor och cdskivor blev bytet för dem.....suck suck.

Hoppas att allt löser sig.

Ha det gott !

2009-01-06 @ 22:23:27
URL: http://allwithinmyhands.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback