Dag 5 på inskolningen

Just nu är Max på dagis utan mamma/pappa. Lämnade han kl 09 och fick då gå hem på en gång. Känns lite nervöst!!
Om dem inte ringer före så ska vi hämta han kl 12 och då har han ätit mat på dagis också för första gången. Lillplutten!!

Max somnade efter 20 igår trots sin 2½ timmars sovning efter lunch. Men han vaknade efter 1 timme och hade det jobbigt med förkylningen. Sen har han sovit hela natten med undantag för alla skrik/tjut varje timme hela natten. I med nappen och buffa rumpan lite så somna han gott om igen. Fick väcka han 08:35 imorse, självklart sov han som bäst då. Haha!!

***********  ************ ******************

Ja så var Max hämtad och han vart glad när han såg oss (Mattias följde med och hämta trots smärtor, han vela inte missa Max första hämtning)
Det hade gått superbra idag, dem hade gjort ett kollage på Max dag som vi fick med oss hem, där var det bilder från dagen med lek och samling och lek med trolldeg och blöjbyte och maten (pasta med skinksås). Han såg ut att ha det så bra våran prins!!

Jag frågade hur länge hon trodde att inskolningen skulle ta totalt. Och hon sa att han var klar efter den här veckan för det går så bra, men hon sa oxå att man redan nu kunde säga att han var färdiginskolad om det skulle behövas. Men jag vill nog iaf att han ska få mjukstarta lite den här veckan. Han har ju bara vart där 5 dagar allt som allt.
Men det är nog mest för att det ska kännas bra i mammahjärtat. Hihi!!

Men det känns toppen att det går så bra med inskolningen och att han verkar trivas, för idag när vi skulle hämta han kröp han iväg och ville leka mer för att sen komma på att han vela nog vara med mamma och pappa ändå.. hihi!!

Imorgon ska Max vara där 10-14 och då ska han äta och sova där.


Kommentarer
Postat av: Kickan

Hej svej !

Nä du ingen aning om vad det är för fel på maken min!? Läkaren visste inte iheller utan sa bara att blev det värre fick han åka akut in !?? Jag tycker dom åtminstone kunde erbjudit ett ultraljud av hjärtat för att se om där var nåt men nix - ingenting. Inte ens en sänka tog dom ! Skitvård!

Hur är det nu med din gubbe då ?

/Kickan

Postat av: Kristin

Men vad skönt att det går så bra för Max på dagis. Även om det går bra så kan det ju vara skönt med en liten mjukstart åndå, mamma och pappa kanske behöver det :) Så känner jag iallafall att det kan vara skönt att hämta lite tidigare första veckan för att jag kommer och gå och längta och undra hur ens lilla skrutt har det. Kramkram

2009-01-22 @ 10:09:37
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback