Sista lördagen i Augusti

Idag har jag och Max cyklat och kika på loppisen som var vid Volvo. Köpte en flytväst åt Max för 30 kr. :-)
Dagn har varit lugn och skön och nu innan kvällen så var vi ute hela familjen och gjorde klart inför hösten som stundar. Plocka ihop utemöblerna och alla Maxens leksaker. Röjde lite i förrådet också och hittade en del vi eftersökt. Alltid bra!

Nu är det sport på tv för stora M och lilla M han sover uppe i sin säng. Jag ska kika på en film på 1:an kl 21:30, Den bästa av mödrar så jag fördriver tiden lite framför dator medans.

Har precis skickat in en skoluppgift också. På måndag är det dax för ännu en ny skolvecka på Högskolan. Dagis är stängt på måndag och tisdag pga planeringsdagar så Max ska få vara hemma med Mattias de dagarna och mysa.
Tror det behövs också för Maxen är väldigt mammig just nu och tycker inte om att jag försvinner. Tror det beror på att det varit jag som hämtat/lämnat på dagis hela veckan, så lite extra pappatid är aldrig helt fel.

Igår var jag och köpte ett par höstskor och ett par vinterkängor till Max. Men tyvärr lär jag lämna tillbaka höstskorna då Max är lite för hög över foten. Så det får bli ett par dyra Kavat ändå då.
 
Förresten så köpte jag ett par supermjuka färgade jeans åt Max igår på H&M för endast 99 kr!! De var tunna men perfekta att leka inomhus i eller ute med ett par långkallingar under i höst. Köpte ett par bruna och ångrade att jag inte köpte ett par till nu fast svarta. Men kanske gör det när jag ska in och lämna tebax skorna. Hihi!!

dessa är gråa men tyvärr fanns de ej i hans storlek



Näe nu är det nog svamlat här från min sida.

Ha en trevlig kväll nu!!!!

Kommentarer
Postat av: Sara

Ja men så där är Edvins fötter också - eller så är det helt enkelt så att Kavat, Pax och Vincent har de bästa skorna. Vi har iaf aldrig kunnat använda billiga skor när jag fyndat.. Suck!



Följer ju din blogg och har läst om cancern som drabbats nära och kära och jag vill bara få uttrycka min medkänsla. Sitter med tårar i ögonen när jag läser och förstår verkligen hur tufft det måste kännas. Livet är inte rättvist! Min mamma hade cancer för 27 år sen (när jag föddes faktiskt) och var riktigt riktigt dålig. Hon tog sig dock igenom det och den kom aldrig tillbaka. Detta var 27 år sedan som sagt var och sedan dess har forskningen kommit väldigt långt. Håller mina tummar för att allt ska gå bra för dina nära!

Postat av: miian

oh vad ni varit effektiva i helge,fått massor gjort ju!!!!

Mammig är även denna lilla Donna,nu har hon varit med pappa hela helgen lång så jag hoppas det "hjälpte" lite ;)



Ang Gangstarkollektionen blev jag sjukt besviken.

Tyckte inte något plagg kändes som nyhet och inte var det några roliga färger heller.

Så jag håller tummarna för de hemliga plaggen framöver ;)

Kram

2009-08-30 @ 20:09:31
URL: http://miian.blogg.se/
Postat av: Sofie

HEJ!!!!



gud vilka fina jeans....fanns de på köpis eller köpte du från nätet...?? skulle behöva ett gäng byxor till Eddie i typ 92 (han har ju hoppat över 86 ...)



ses imorgon...



Sofie

2009-08-30 @ 20:46:54
Postat av: Tina

Sofie// Jag köpte de på H&M på köpis. Såå mjuka=perfekta att leka i. :-)

2009-08-30 @ 21:26:21
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback