Onsdag i dag!!

Idag var så dagen då jag har stått i svärmors affär mellan 10-18 idag och sålt barnkläder och det gick väl sådär, precis som i Kungsgården. Men det var lite över 300 kr iaf.
Men desto bättre gick det för svärmor så idag har man hjälpt kunder med både baddräkter, mössor, hattar och sjalar och väskor. En hel del knappande med  kassaapparaten vart det å. :-)

Mamma kom och var barnvakt åt Max i glappet mellan att Mattias stack på träning och jag kom hem, så hon o Max har busat en hel del härhemma. Och båda blir ju glada av det. :-)

Idag fick vi ett glädjande besked iaf och det är att Max har fått plats på förskolan vi vela ha på. Jiiiiho!!!
Först fick vi besked om att vi skulle hamna på ett helt annat dagis som ligger åt helt fel håll, så vi tacka nej till det och stod kvar i kön till dem vi vela ha. Och fast det verkade så svårt att få plats där så fick vi det tillslut. Känns jättebra!! Fast inte att han ska börja redan i Januari lilleman... men tror inte han lider av det, mera är det vi. Vi har ju både mormor och farmor som kan hämta tidigare om dagarna om det skulle behövas.

Imorgon är det pluggeliplugg som gäller. Vi ska även upp på stan en snabbis och sätta in/växla in pengar inför resan.
Näe nu ska jag gå ner och slänga mig på soffan och hoppas på att Lilleman sover ett tag nu innan han vaknar igen. Han har redan hunnit vaknat en gång, men så håller ju grannen på att bankar i sin vägg också hela tiden så det är väl inte så konstigt att han vaknar.

Ha en skön kväll!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Nämen gud va skönt för er del att ni fick dagisplatsen ni ville ha, va kul :)



Kram!

Postat av: Miian

mehn vad e det för muppgranne ni har?

Inte ska man banka i väggarna inte.

Grattis till dagisplatsen,det kommer Max att gilla.

kram

2008-10-08 @ 21:16:52
URL: http://miian.blogg.se/
Postat av: anki.

Men va roligt!!!

Var det på samma som Ebba förresten??

2008-10-08 @ 21:20:37
URL: http://ankibjork.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback