Fredagsmys

utan sambo och son får jag ha ikväll. Mattias är ute i Jonnys stuga med sina kompisar från sthlm och Max han sover. *ler* Är ganska lugnt och skönt ändå. Hihi!!
Ska gå ner och kika på lite Idol strax tänkte jag, har det på inspelning. Perfa!!!

Imorgon är det så dax för Mattias att ha det stora partajjet härhemma så jag flyr fältet på eftermiddagen och åker ju då hem till mamma där vi ska gratta Lillebror som fyllt hela 13 år. Sen blir jag och Max kvar där tills det är lugna gatan att komma hem igen.
Och apporpå fest så är det ju min tur nästa helg att parta järnet. Hihi!! Ska på 30+30 års fest hos Heidi och Thomas i Gävle. Och maskerad är det oxå. Typiskt att man inte får vara fin första gången man ska på partaj då!!!
Men har bestämt mig för att göra en slags kombination av det hela så vi får väl se vad resultatet blir. Hihi!!

Skoj att jag fått så bra gensvar på min inbjudning till gangstar-partyt. :-)
Det var nån som frågade om prisklass och det är ju lite högre än i butik, men samtidigt får man ju se det som att inte varenda barn har samma plagg. Jag diggar kläderna såååå mkt och skulle gärna köpa massor men tyvärr säger ju pånboken ifrån men nått ska jag väl kunna shoppa iaf. Hihi!!!
Dem som vill in och kika på kläderna i förväg kan kika på
www.gangstar.se och jag lovar er att dem är ännu snyggare/tuffare i verkligheten. Nåja nog om det.

Plugget då?? Jodå jag har pluggat lite idag men inte så mkt som jag tänkt från början, sen fick jag idag reda på att vi fått ännu mer att göra tills nästa skolvecka. Lite trist att komma med det nu när det bara är 1 vecka kvar att plugga hemma. Men men bara att hugga i.

Näe nu sk ajag inte spilla mer värdefull egentid på att blogga ikväll. Nu ska jag ner och njuta av lite godis och Idol.
Ha en underbar kväll!!!

Se så duktig jag är på att stå och leka. :-)


 


Kommentarer
Postat av: Linda

Ska kolla upp det där, funkar det med hundvakt (J jobbar ju... morr!) så kan jag allt komma - om inte annat busa med Maxen! Kläderna är jättefina, lite roligare när inte ALLA bär dom heller. Blev helt betuttad i ett plagg, nästan så jag köper det att ha till kommande barn själv. HA HA!



Hoppas du får en mysig kväll, är också ensammen ikväll framför idol o laptopen i knäet. Försöker läsa lite vägledning i pauserna, är ju lite o läsa suck

2008-10-24 @ 21:03:41
Postat av: therese

lådorna kom ju till användning iaf:) bra det...ser fram emot partyt

2008-10-25 @ 12:27:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback