Här var det..

förkylt värre!!!
Grabbarna härhemma vart ju förkyld i lördags redan dem och jag vart nu i tisdags. Men min förkylning är inte lika kraftig som deras har varit. Jag har iaf sluppit feber och huvudvärk. Men jisses så snorig och täppt jag är.

Har varit ett par intensiva dagar där mkt har hänt i det privata. Både på gott och ont. Mkt tankar och farhågor. Fick ta hjälp av en maktfull instans för att få rätsida på saker och ting. Det var med skräck vi ringde och bad om hjälp. Som tur var slutade det hela på ett så bra sätt det kan bli i den här situationen. Hoppas nu bara att det kan få fortsätta så här, eller det allra bästa vore ju om det kunde vända uppåt.Men dit är nog vägen lång. Är en del hinder att ta sig förbi först.
Och en som ska ha en stor medalj för sin stora ork i dessa tider är min syster Linda. Du ska ha ett stort tack för att du kunde rycka ut så hastigt och vara sånt stöd för denna person.
Ja nog om detta. Hoppas allt kommer att gå bra nu på tisdag!!!

Härhemma har vi ju en massa saker som väntar på att få bli gjorda, men det får vänta tills vi frisknat till. Men lite trist är det allt nu när Mattias är långledig och allt och vi inget kan göra härhemma för att orken inte finns där.

Kommentarer
Postat av: Linda

Det värmer det du skrev, någon måste ju vara den också emellanåt. Nästa gång kanske det är du istället. Kram på dig älskade syster!

2008-05-03 @ 18:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback