Gårdagen!!

Nu sover lillprinsen sin förmiddagslur så jag passar på att skriva ett inlägg om gårdagen.
Vi var ju på barnvagnsbio och såg filmen "What happens in Vegas". En lättittad film som man ju behöver ha när man går med småbebisar sådär på bio. Max skötte sig bra iaf. Han var vaken mestadelen av filmen men somnade på slutet.
Dem hade gjort iordning skötbord ute i foajén där dem även hade gratis blöjor och tvättservetter och inne i salongen fanns det en micro och även barnmat åt barnen. Sen mitt i filmen vart det en paus på ca 20 minuter och då serverades det även kaffe/the och kaka åt föräldrarna.
En jättebra aktivitet tycker jag, då man kanske inte alltid har tiden att gå på bio och se dem nyaste filmerna när man har småbarn.


Max på bio

Sen gick jag och Max till babyproffsen där jag köpte en leksak åt våran 5-månaders kille. Leksaken är mkt omtyckt och den låter som en hel bondgård. Skoj tycker Max!!


Titta vad jag fick idag!!

Sen åkte vi till Sandviken och träffade Sandra, Stina, Therese, Jenny och Alva. Vi fikade på Selmas och jag tog en macka med kycklingröra och brödet var såååå segt. Var omöjligt att äta den med kniv och gaffel och i handen så kladdade den bara. Så den blir det inge mer där inte.
Vid en 16 åkte vi och hämta Mattias på jobbet.

Max fick sen smaka på majspuré för första gången och jag smakade först och fy så äckligt jag tyckte det var och tänkte att det här kommer aldrig att gå. Men Max han verka tycka det var gott. Haha!!
Potatis och morot är ingen höjdare, men majs det gillar han. Toker!!

Igår kväll hade Max en väldigt bra kväll. Han slukade en hel portion banangröt innan det var läggdags. Inge grin och skrik igår. Skönt!! Och han somnade i min famn vid en 21 och sov sen till 02 innan han börja gnöla i sin säng. Men lyckades få han att sova där till kl 03 innan han fick komma över till oss.
Och idag tog vi sovmorgon till kl 08:30 :-)

Idag ska vi upp på stan och kika lite igen. Jag ska prova lite jeans har jag tänkt. Välbehövligt då all amina jeans jag har är för stora nu helt plötsligt!!

Ha en bra dag nu allihopa!!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Barnvagnsbio låter jätteskoj ju! Som du säger så är det ju svårt att komma iväg på bio nuförtiden =) kanske borde ta upp det och anordna nåt i stan...

Grattis på 5 månadersdagen Max! Gud va tiden går fort alltså... vilgot blir 7 månader nästa vecka! SJU!!

Kul med förstora brallor =) längtar dit...

Kram

Postat av: Heidi

Såg roligt ut med en sån liten gubbe i en biostol hehe.. Ni får titta hit nåt jag har inte sett Max på fler månader !!
Kramar H

2008-05-15 @ 18:21:34
Postat av: miian

så mysigt =)
skorna e köpte på Maxi minsann =)
79kr eller nåt sånt-fyndigt värre!!! ;)
kramkram

2008-05-15 @ 19:41:40
URL: http://miian.blogg.se
Postat av: Kristin

Skulle också vilja testa barnvagnsbio men vi har inte det här i stan. Trevlig helg!

2008-05-16 @ 15:58:45
URL: http://lillprinsessan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback