Värre än värst i natt

Ja igår började vi ju prova TASS-metoden. Så vid en 19:30 fick Max sin välling nere i soffan och sen strax före 20 bar jag upp han och la han i sängen vaken.
Som väntat så gillade han det inte och jag fick dit med "tassen" och sen smeka och för att tillsist ta upp han i famnen och trösta. När han var lugn igen la jag ner han men han började grina direkt och jag dit med "tassen" och smeka och för att sen ta upp hysteriska lilleman.
Sådär höll jag på ett tag och han var såååå trött och somnade nästan i famnen och sen lyckades jag lägga ner han utan att han grät men han var nog väldigt nära sömnen precis då.
Så vid en 20:20 så sov han. Alla tiders och vad snabbt det gick tänkte jag och tog ut segern i förskott. Haha!!!

Vid 20:55 hör jag ett vrål däruppe, bara upp och "tassa", denna gång var han för hysterisk för att kunna ligga kvar så jag fick ta upp han och sen lägga han igen. Men han somnade återigen.

Bara för att efter 15 minuter vakna igen. Men denna gång behövde jag bara ha "tassen" på han och ge nappen.

Sen sov han till 22:15 innan han återigen vakna och jag fick ryck ain igen. Men även denna gång räckte det med "tassen".

Sen sov han till strax efter 23 och då var det också "tassen" på som gällde.

Sen sov han hela 2 timmar tills klockan var 01. Även "tassen" denna gång.

Sen var kl 02:30 nästa gång och då var jag trött och tänkte en hel del på våran stackars granne som ligger vägg i vägg med Max. Så då fick Max följa med in till oss där han somnade om ganska på en gång och sov till 04 och då försökte jag få han att somna igen med "tassen", men si det gick han inte med på. Så upp i famnen ett antal ggr och vips så hade klockan slagit 05 och där satt Max och kämpade mot mig fortfarande.
Men då var klockan 05 och då "får" han äta enligt mig. Så fram med tutten och den gjorde susen och Max somnade sen mätt och belåten.
Så sov han till 06, men somnade om igen till 08 och sen ändå till 08:30.

Ja så såg våran natt ut.
Hemskare än nån natt jag haft sen han föddes!!!

Men men det är bara att försöka igen och igen och igen.
Ska höra vad hon har för tips på BVC imorgon.
Sover i eget rum det gör han ju redan och det hjälper ju tydligen inte alss på våran herre som det gör för andra.

Ja jag känner mig relativt utsövd iaf tack vare långsovningen på morgon här.
Nu ska jag gå och göra dag med våran son.

Kommentarer
Postat av: Maria

Fy vad jobbigt! Men det kan väl inte fungera perfekt bara så där, fortsätt och envisas ni. Man har ju läst om fler som haft ett par-tre nätter så där sedan har det fungerat. Sedan är väl barnen precis som oss vuxna, vi sover ju inte heller klockrent varje natt livet ut, men det är klart att de flesta nätter vill man ju få att funka bra åtminstone.

2008-06-25 @ 13:30:40
Postat av: Linda

Vad duktig du är som höll ut i alla fall! Ge det veckan ut så ska du se att det kommer fungera. Tricket är att inte ge sig! Ni kommer klara det galant!!

Postat av: Miian

Nej :(

Vad jobbigt för er!!!

Du har inte testat ge honom vällingen i sängen,när du nattat honom?Han gillar inte snuttefilt eller mjukisdjur?

Lowa lägger jag i sängen,ger henne flaskan och sen lägger jag henne med en kanin i famnen,på sidan så hon liksom kramar den och sen har hon sin snuttefilt uppe vid pannan att dra i när hon behöver plocka lite ;)

Önskar er all lycka

2008-06-25 @ 15:44:52
URL: http://miian.blogg.se/
Postat av: Sverresonja

I am so happy that this site finally is back to maintain its peak position.

2008-09-04 @ 10:14:13
URL: http://sverresonja.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback