Grattis grattis!!

Ja ett stort Grattis till Stina och hennes nya tillskott Matilda. Trodde stenhårt på en pojke jag men icke sa nicke. Nu får Max riktigt jobbigt med alla dessa tjejjer som har fötts. ;-)
Ja dem har iaf en underbar tid framför sig nu och få mysa ihop sig som en egen liten familj och lära känna underverket. Ska bli kul att få se henne sen när allt lagt sig och energin är åter. :-)

Igår så firade vi min lillebrors skolavslutning med massa gotta hemma hos mamma. Han går ju ut 6:an nu och till hösten väntar högstadiet. Lillebror så fort tiden går!!!

Max hade en riktigt bra dag igår och somnade så fint så vid en 21 i pappas famn och sen las han ner i sin säng.
Men sen vakna han strax efter 22 och vela inte somna om i sin säng. Så jag tog upp han till våran och han gallskrek minnsan och var helt utom sig. Han var sååå trött men vela inte sova. Så han skrek nog i närmare 1 timme igår kväll. Pust!!!
Jag vet inte vad man ska göra riktigt med han. Han vaknar ofta efter ca 30-60 minuter efter att vi lagt han och då går det inte att söva om han i sin säng utan vi måste söva om han i våran. Så det brukar ta ca 1-2 timmar från det att man lagt han tills han sover sin djupsömn. Det är lika även fast han nattas i våran säng, så vaknar han till efter ca 30-60 minuter men inte helt, men man lär iaf vara där och "buffa" han tills han somnat om hårt.
Bebisar och deras sömn!!!
Hoppas hans sömn ger sig snart både för hans del och för våran del.

Just nu sover han gott uppe och jag passade på att smyga ner och få lite "egentid". Men ska gå och väcka han om han tänkt sova länge.
Mjölkstockningen är iaf borta nu tack och lov. Jag lyckades ju få på det andra bröstet också när det försvann på det första. Suck!!
Vill inte ha igen!!!! Aj aj aj!!!

Näe nu ska jag kika runt lite här innan Lilleman vaknar!!

Kommentarer
Postat av: Mattias

Var det bara skrik i en timme? Det kändes som 4-5 timmar tyckte jag :) Hoppas han vaknar och är lika glad som igår på dagen alla fall då vår lille skrutt!



Ja han har lika dåliga sömnvanor som sin pappa vår son och jag hoppas verkligen han nån gång kommer kunna somna lite tidigare på kvällarna.

Postat av: moster Linda

Men så jobbigt med allt skrik på kvällen... hoppas verkligen det vänder snart så ni får lite lugn o ro och inte känna er så fruktansvärt maktlösa, vilket jag antar att ni känner när han skriker som mest. :/ Pruppen då!

2008-06-12 @ 10:34:36
Postat av: Anna

Ne det kan inte va lätt att va liten och trötter och inte förstå att man bör sova lite :)



Jepps, nu är det banne mig semester!!!

2008-06-12 @ 16:26:14
URL: http://levinda.blogg.se/
Postat av: Kinomoja

Very informative and enlightening website

2010-10-06 @ 13:47:38
URL: http://kinomoja.blog.ca

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback