En bra natt och en längtan efter sol och värme

Igår sov vår son mest hela dagen. Han var väldigt trött, sen var han lite mer vaken mot kvällen. Men vid en 21 gick jag upp och la mig med han då han nästan somnade efter amningen 20:30. Men när vi kom upp i sängen vart han piggelin så vi låg och lekte lite med hans leksaksgiraff som pinglar och den kollade han storögt på i över 20 minuter. Sötis!!

Sen kom pappan upp och hämtade ner han en timme eller så. Jag somnade såklart och vaknade när dem kom upp vid en 23:30 då det var dax för mat igen.
Max slockande sen vid tutten och sov ända till 05. Då fick han mat igen och somnade, men så skulle jag flytta upp han längre upp på hans kudde och då vakna han och var piggelin. Så han låg vaken till närmare 07 innan han somnade om med nappen i munnen och han sover än!!!
Så från 20:30 tills nu har jag bara ammat 2 ggr (3 om man räknar med 20:30).... Och det känns i brösten, sprängfyllda!!!
Men han vaknar nog till snart får jag hoppas!!! Men känner jag han rätt så ska han väl sova en stund till efter amningen... ;-)


Igår på rean så hitta jag massa kläder och billigt vart det!! Så för 210 kr fick jag 4 par strumpor, 1 par byxor, 1 munkjacka, 3 långärmade bodyn, 1 kortärmad body och 1 vårmössa.
Så jag är väldigt nöjd och vi fick lite kläder inhandlat i större storlekar åt Max till en billig penning.


Läste förresten i en blogg om en tjej som bokat resa till solen i vår med hennes kille och deras bebis. Jisses vad det börja suga i min resetarm då.. *ler*
Thailand skulle ju vara det härligaste, men dit väntar vi med att åka tills Max växt lite till.
Men man kan ju faktiskt åka lite kortare. Som t.ex Turkiet eller nått sånt. Helst med All-Inclusive då.. :-)
Så kanske det blir nått sånt till sensommaren/hösten.


Jag ska ju börja jobba igen 26 augusti, har jag skrivit iaf på ansökan till jobbet, Så ska Mattias vara hemma ett tag då.
Fram tills mitten/slutet på november, men han kommer ju redan att gå hem i juli på semester och i augusti planerar jag att ta semester så vi får vara hemma tillsammans i 2 månader om allt klaffar som det ska.

Sen går jag hem igen på mammaledigt när Mattias har haft klart sin pappaledighet. Målet är att spara lite dagar så vi kan plocka av om vi vill resa eller vara hemma längre på sommarna sen.
Så vi får leva lite sparsamt nu så vi får vara lediga längre.
Just nu plockar jag bara ut 4 dagar i veckan, så vi får se om det funkar att göra så.

Nu ska jag gå och värma lite the här. Frukostdax!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Oj va du fyndade, roligt!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback