4 veckor igår

Ja det vart Max igår. Herregud vad tiden går fort !!!!

Igår hade han en väldigt bra dag med både sömn och amningstillfällen. Så skönt!!
Och han var så mysig på eftermiddagen när han var vaken och så nöjd och låg och kolla på sina leksaker och var så "med". Man märker verkligen att det går fort nu med hans framsteg.

Imorse låg han och kolla på sin mobil han har ovanför skötbordet. Den sitter ganska högt upp så han har väl inte sett den förut, men imorse var den så intressant och han följde verkligen grodorna med blickan. Myskillen!!!

Igår hade vi besök av Therese och hon hade en stor kartong med presenter med sig till Max. Han fick 2 jättefina backar att ha sina leksaker i, 2 kräkhanddukar med motiv, strumpor och ett påslakanset. Tackar!!

Idag kommer Max moster och hennes man på besök. Dem kommer få en chock när dem ser hur mkt han växt sen julafton.. *ler*

Nu ska jag gå och göra mig klar här för dagen och se vad mina pojkar har för sig...
Ha en skön lördag!!!

Kommentarer
Postat av: M

Jag längtar tills vi kan fylla backarna med roliga leksaksbilar och annat till vår son ;)

Postat av: Tess

köpte overallen på lindex! den kostade 199, billigt :) finns den inte i en affär nära dig kan du ju beställa på www.lindex.se oxå ;)

2008-01-12 @ 20:47:15
URL: http://leonitanova.blogg.se
Postat av: sara

Vad kul att höra att det går så bra och att din kille gör såna framsteg. Känns skönt att veta att man inte alltid kommer ha en bebis som skriker, bajsar och äter ;-)

2008-01-12 @ 22:10:23
URL: http://sarasally.blogg.se
Postat av: Anonym

jag tycker den va jättesmidig, mycket smidigare än overallen vi haft innan! den har en dragkedja på ena sidan så det e bara att "lyfta upp" hela framsidan, som en sovsäck ungefär, o lyfta bebisen rakt upp!

finns i brunt o grönt oxå, med vita moln på :)
kram

2008-01-13 @ 10:46:27
Postat av: Tess

oj glömde namnet ;)

2008-01-13 @ 10:47:03
URL: http://leonitanova.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback