Fredag/Lördag

Våran lilla herre i huset vart ju hela 8 veckor igår. Herregud vad det går fort. Stopp!! Bromsa!!!

Han firade sin dag med att kliva upp tidigt som ni ju kunde läsa tidigare. Sen var det dåligt med sömnen under hela dagen och han var trött och gnällig och vela bara bäras typ.
Bärselen funkade inte alls igår tyvärr.
Men sen så strax innan Mattias kom hem från jobbet så somnade han äntligen en stund.

Igår kväll åkte vi till Rusta och kolla på matta till vardagsrummet, sen åkte vi vidare till Köpis/IKEA. Inne på Kapp Ahl köpte vi 2 nya pyjamasar till Max då han är i behov av nya större. 89 kr vart det för 2. Hade en rabattkupong på 25 % plus att det tydligen var halva reapriset på den ena som då bara kostade 30 kr. Fast den var inte märkt med det. men det är ju bara att tacka och ta emot det.. :-)

Sen var det IKEA-dax och där var vi på jakt efter ett nytt vardagsrumsbord som vi dessutom köpte. 199 kr vart det för det. Billigt!! Inte världesn snyggaste kanske men det duger ypperligt och det var bra storleksmässigt och hittar vi ett snyggare sen så var det inga stora pengar för detta bord.
Men en sak jag inte gillade med IKEA var att dem håller på att gör om totalt därinne så allt var huller om buller. Trist!!

Igår somna Max i soffan och vi bar sen upp han vid en 00 då vi gick och la oss, och la han då i sin säng och där sov han till kl 02. Skönt!! Sen har han fått sovit med oss resten av natten.

Idag har vi vart till Rusta och köpt en ryamatta, en naturvit vart det. Passade jättebra!!
Och nu håller Mattias på att sätter ihop bordet, så det kommer väl lite bilder på vardagsrummet sen när allt är på plats.

Nu vaknar Max här och det är nog dax för mat tycker han.
So long!!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ska bli kul o se helheten på soffa, bord o matta :) Om inte annat får jag väl se det live nästa vecka kanske.
Vill ha mina möbler o mattor nu så man kan få lite fint här hemma också...

2008-02-09 @ 17:06:53
Postat av: nathers

Jo, när vi var in på Ikea förra helgen så var det ju grymt frustrerande att de höll på att bygga om och ha sig. Då blev det också himla tråkigt att traska omkring där.
Pussa på söt-Max från mig!

2008-02-09 @ 21:05:18
Postat av: Uriuri1225

Very informative...God Bless


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback