Resan till Lanzarote


Som ni läst tidigare så har vi haft otroligt kasst väder därnere. Nog för att det kan vara lite sämre dagar där i just den tiden men så här många dagar i sträck med dåligt väder brukar dem inte ha. Så typiskt att vi prickade in alla dem dagarna då.
Max och jag är dem enda som badat och med bada var då att doppa oss till knäna i barnpoolen som dessutom var kall. Brrr!! Vi som shoppade badgrejjer till Max därnere som vi skulle få användning av men icke sa nicke. Bara att ta med dem hem igen oanvända.

Men visst visade sig solen litegrann, en av gångerna så började det dessutom regna när solen äntligen kom fram. Haha!!! Solen kunde vara framme några minuter i taget innan den hittade sig in bakom molnen igen i nån timme.
Så bruna är vi inte, snarare vinterbleka.
Jo förresten solen kom fram ordentligt sista dagen, men kruxet var då att den kom fram 30 minuter innan våran buss skulle avgå till flygplatsen. Så sol och värme har vi inte varit bortskämda med. Snarare kyla och blåst!!

Hotellet var ju ett 4-stjärnigt hotell, Sol Lanzarote. Vi fick våra rum lite längre bort än från huvudbyggnaden så vi hade lite jobbiga backar upp dit som man fick kämpa sig uppför med vagnen, fast det var skönt att få röra på sig efter all mat man proppade i sig under resan. För vi reste ju med All-Inclusive och det var superskönt att slippa tänka på vad och vart man ska äta varje dag. Det va en riktigt stor buffé med massor av olika mat att välja på och kockar som stod och stekte färsk fisk, kött och kyckling. Så mat vart vi aldrig utan utan snarare att man vräkte i sig alldeles för mkt varje gång.
I brist på solen vart ju maten ett substitut istället. ;-)

Max har verkligen gillat att resa. Han har vinkat åt alla och verkligen charmat varenda en på hela resan. Flygresan ner gick bra förrutom att jag vart åksjuk och kräktes och mådde skit, men efter nån timme fick jag en tablett av flygvärdinnorna och illamåendet släppte efter ca 1 timme. Pust!! Som tur var var Max inte så mammig då. Hemresan gick helt kanon med Max och med mig då jag förebyggde med en åksjuketablett. Men när vi väl klev på fick vi reda på att vi lära mellanlanda i Portugal för tankning av planet.
Det blåset så hemskt på Lanzarote då så dem kunde inte starta med full tank. Så hemresan tog närmare 8 timmar istället för närmare 6 som det skulle ha tagit. Pust!! Men Max han skötte sig exemplariskt under hela resan förrutom dem 2 bajsblöjorna han såg till att vi fick byta på minimala toaletten. ;-)

Med facit på handen så skulle vi lätt ha kunnat åkt till Thailand med Max, men kruxet var att jag inte kunde vara ledig i 2 veckor. men nästa gång så blir det att åka till et tställe med större solchanser.
Men det var iaf skönt att få komma iväg en sväng och slippa bylsa på sig och Max en massa vinterkläder.

Så vad gjorde vi där nere??
Vi roade oss med att gå mkt längs med strandpromenaden som sträckte sig in till Puerto del Carmens centrum, shoppade i affärerna, kollade på flygplanen som flög in och landade på flygplatesen som låg en bit från hotellet, gick på en djurpark och fick vara med på en superhäftig örnshow!, jag gick till frissan, jag och Mattias var ut en kväll och roade oss, vi satt på hotellets bar och kollade på olika shower som dem hade varje kväll. Ja det var väl delar av vad vi syssalde med.

Här kommer lite bilder:

Mattias och Max utanför puben där M kollade på fotboll


Max, jag och svärmot i foajen. Bus på G!!


Max har hittat en dinosaurie


Vid poolen


Max hälsar på Pippi Långstrumps häst


På örnshowen


Så här solade vi


Max modellar och smilar inför kameran


Flygplan som är på väg att landa


Mina fina killar på stranden


Kommentarer
Postat av: Linda

Ni ser glada ut trots det dåliga vädret =)



Kram

Postat av: Linda

Ja nästa vända hoppas jag ni får mer sol o värme, oavsett var ni styr kosan :D Ni hittade iallafall på lite trots vädret!

2008-12-21 @ 12:11:33
Postat av: Angelica & Frida

Fina bilder :D

Kram

2008-12-21 @ 12:43:31
URL: http://carlalfredsplace.blogg.se/
Postat av: anki.

Ja de såg lite kyligt ut att sola så där =) Men ni ser glada ut iaf, skönt att komma iväg lite iaf!!

2008-12-21 @ 19:46:13
URL: http://ankibjork.blogg.se/
Postat av: Kristin

Fina bilder, ni ser ut att ha haft det bra trots vädret. Kram

2008-12-21 @ 20:25:03
URL: http://lillprinsessan.blogg.se/
Postat av: Tess

så härliga bilder!

2008-12-22 @ 08:17:36
URL: http://leonitanova.blogg.se/
Postat av: Miian

åh ser mysigt ut trots det kassa vädret.

Men förstår er,att ni nästa gång tar ett solsäkrare ställe.

Man vill ju trots allt komma bort från kylan,komma til värme och inte regn och blåst.

Kram

2008-12-22 @ 20:16:26
URL: http://miian.blogg.se/
Postat av: Linda

Svar: Han börjar inskolningen den 12/1.



Kram kram

2008-12-22 @ 21:20:11
URL: http://majsanfilosoferar.webblogg.se/
Postat av: Heidi

Jag måste skratta lite ändå,, ser ju störtkul ut när du sitter med ett badlakan och kofta över dej på solsängen =O) ah, bättre lycka nästa gång.

Kram på er // H

2008-12-23 @ 12:22:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback