Dagen hade ett slut

Så var denna lååånga dag snart slut.
Idag har jag varit hemifrån mellan 07:40 till 20:20 och det är en väldigt ovanlig företeelse för mig lär jag säga, det har faktiskt aldrig hänt att jag vart borta så länge från Max.
Men han har ju klarat sig bra idag med sin pappa som busar och leker och tar hant om han på bästa vis. Känns toppen att Max har en sån bra pappa. :-)


Max och hans pappa busar

I skolan har vi idag på förmiddagen haft Rättskunskap och det var intressant, sen efter lunch hade vi Etik och det var också intressant. Fick tänka en del hur vi tycker i olika situationer, det kan nog bli ett roligt ämne där man får diskutera mkt och tänka till och lära känna sig själv ännu bättre.

Vid 17 idag så var skoldagen ju slut och då väntade en busstur med guide. Det kändes lite knepigt att åka på guide tur i en stad man känner till, men man fick ju också annan info om lite historik och så. Sen vart vi avsläppta vi Gamla Gävle och där gick vi omkring bland gränderna och kikade. Mysigt att bo där men väldigt dyrt!!!
Sen vart det en promenad till Silvanum där vi vart bjuden på sallad och kaffe/the. Trevligt!!

Sen fick ju dem som vela gå på fotboll gratis men det skippade jag för dagen hade varit nog lång ändå kände jag.
Länsförsäkringar skulle bjuda på fotbollen, dem är ju förresten medverkare i min utbildning så det är ju troligtvis där man kommer att få ha sin praktik.
Appropå Länsförsäkringar så ska ju dem eventuellt bygga ett jättehögt hus i teknikparken vid Högskolan och visionerna är att det ska bli 27!!!! våningar högt och att det ska synas från E4:an. Skulle vara perfekt om det vart så  och jag fick jobb där sen för då har jag nära dit fast det är i Gävle, slipper ju in i stan/genom stan och krångla då.
Nåja nu var jag lite långt fram i tiden här. Hihi!!!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa lite innan jag ska slå igen mina blå. Det är en lång dag imorgon också.
08:30-17:00 och Etik hela dagen.

Dröm sött nu!!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Pust! Skulle aldrig orkat en sådan heldag -ler-

Lät ju intressant med höghuset, får hoppas det blir av och att de blir många nya jobbtillfällen där :D

Synes snart!

2008-08-27 @ 07:43:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback