Onsdag

Idag ska jag och Max åka in till Gävle och umgås med Sandra. Det ser vi framemot. :-)
Max han sover än han och jag har hunnit duschat. Nice!!

Satt igår i vardagsrummet och titta på tv när Mattias matade Max med gröt på kvällen och det lät som att han tyckte det var jättegott för gud så han mmm:ade och smaskade. Hihi!!

Igår knölade Max en del innan han somnade för natten. Vi gick och la oss kl 20 och han somnade men vaknade efter 30 minuter och vi låg kvar i sängen och myste och sen somna han om igen vid en 21:15 och sov sen till 00 då han fick lite mat och sen somna han om till 03 och fick mer mat och då tog det nästan 1 timme innan han somnade om ordentligt igen.
Och vid 6:30 vakna han igen och fick en ny blöja på och mer mat. Och då passade han på att bajsa så då var det bara att kliva upp och byta blöjan. Hehe!!
Sen somna han om igen iaf vid en 8 och har sovit sen dess. men nu hör jag att han är vaken däruppe så nu ska jag skynda göra dag med han så vi kommer iväg i tid.
So long!!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Ha en trevlig dag! :D

2008-04-23 @ 10:09:09
Postat av: Jenny

Vad söt han är Max! =) Hoppas att ni har haft det bra hos Sandra!
Ni får jättegärna komma hit och hälsa på på fredag! Ska vi säga strax efter lunch eller när passar det dig bäst? Eller så kanske vi kan äta lunch hos mig?

Postat av: Haakonruna

I came upon this site a while back, I love it. It is great for anyone who interested in this subject. It is in my favorites. Thanks, you done a superb job!

2008-12-04 @ 16:22:00
URL: http://haakonruna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback