Lite update

I Onsdags var vi ju till Gävle och strosade på stan. Sandras syrra och hennes son var med en sväng och åt med oss på nian. Sen kom även Andreas och Therese som hade vart på Ultraljud och fått sett sin lilla tjej. Mysigt!!
Kollade i lite affärer och det enda jag shoppa var en söt solhatt åt Max och ett par solglasögon åt mig.

Igår torsdag så kom mamma förbi en snabbis och myste med Max, sen kom Linda och Nelly vid 11 och vi gick upp på stan i det helt underbara vädret. Spanade in Kapp Ahl som ju öppnade igår i Sandviken. Men för min del så var det på tok för mkt folk och för lång kö. Men dem hade mkt fina barnkläder iaf. Och där får man ju som oftast rabattkuponger på 25% så det är ju bra. :-)
Hitta en tuff keps där som jag ska köpa till Max sen som han kan ha i sommar. Fanns även en del fina kortärmade bodyn. Det är dax att börja använda sånna snart om denna värme ska fortsätta. Vi har ju en varmblodig liten kille vi.
Sen vid 14 var det dax för föräldrautbildning igen och denna gång handlade det ju om mat. Vi kokade potatis och morötter som vi fick mosa och dem som vela fick ge sitt barn. Jag testade potatis till Max och han gillade det verkligen inte. Han kväljde sig och trodde nog att han skulle dö. Så äckligt såg det ut.
Han trodde nog att han skulle få gröt. Haha!!
Sen gick vi till Mattias jobb och hälsa på en sväng innna vi styrde stegen hemåt.

Idag ska vi till Järbo och hälsa på Jenny och Alva. Ska bli kul!!! Blir bjudna på mat där och så ska vi ta en tur med vagnarna och få lite motion. :-)

Max sover än han och har sovit sen 21 igår med uppehåll för mat vid 02 och 07. Men det är väl snart dax för han att vakna när han sovit så bra.
Jag ska kika runt lite nu på lite bloggar och så innan jag ska göra dag med mig själv.
Ha en underbar dag i solen!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Ni får ha det så härligt på solpromenaden idag :)

Jamen nästa vecka kan vi ta å träffas, kanske på torsdag efter jobbet, jag slutar nog 14.30 då. Eller på tisdag, fast då slutar jag 15.30.

kramkram!

Postat av: Mattias

Jaså du tassade upp tidigt idag. O jag som upplevde det som om Max varit vaken mycket inatt. Hmm det är väl för att han kör med sina benkickar och gruffar så mycket som jag tänkte att ni haft en jobbig natt medan jag sov. Har haft jobbmöte och nu ska jag köra de allra sista utbetalningarna för veckan *pust* Ha så skönt i Järbo hos Jenny!!

2008-04-25 @ 08:49:56
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: therese

ja vi får hålla tummarna att hon har rätt nu då att det e en lite flicka hahah men kommer det en pojke är han oxå välkommen :)...hoppas allt e bra kram

2008-04-25 @ 09:09:53
URL: http://thessi66.blogg.se
Postat av: Kristin

Jag har prövat potatis till Nova med men det var inte populärt här heller!!

2008-04-25 @ 16:17:57
URL: http://lillprinsessan.blogg.se
Postat av: Kuifeir

Thank you for all your emails and help. I have solved my problems with your help and my life is now worth living. I cannot thank you enough for what you have done for me and want the whole world to know how grateful I am for you. Thank you thank you thank you.

2010-02-05 @ 11:55:28
URL: http://kuifeir.blog.ca

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback