Onsdag hela dagen...

Här sitter jag och ska summera dagen tänkte jag.
Vaknade vid 7:15 då älsklingen klev upp men jag låg kvar och somnade sen om vid en 8 och sov till 9:30, men klockan var 10 när jag bemödade mig att kliva upp. Ingen bebbe vaken än då. Bara jag!! Sömntuta till bebis idag tror jag... *ler*
Strosade runt härhemma i myskläder och fick sällskap härhemma på lunchen av älsklingen. Han har mkt nu i huvudet som snurrar i och med nya jobbet han började på i veckan. Men man kan ju inte kunna allt från början så är det ju. Det står nog inte på förrens han är lika duktig som dem andra där, om än inte lite bättre.. :-D 

Therese ringde vid lunch och fråga om jag vela komma hem till henne och hälsa på idag och fika lite. Men jag hade ju ingen bil och att cykla så långt är nog inte att tänka på nu med mitt bäcken. Så det får bli en annan gång när jag har bilen.
Istället tog jag cykeln i sikte mot Coop och ÖB. På vägen dit träffade jag på Jenny som var mäkta imponerad av att jag fortfarande cyklade. :-) Ja fast den lilla sträckan går ju bra och är precis vad jag orkar med känner jag.
Stannade till på ÖB först och där hade dem plockat fram julen. Mys!!!
Inhandlade julmust, mossa till adventljusstaken och svampar/bär att ha i som dekoration, lite julsnören, after-eightask och julskum. Jag vill ju som sagt ha det mesta sånt klart innan bebben kommer.
Cyklade sen hem nöjd och belåten med mina fynd. Men sen så var det soffan som hägrade och en välförtjänt vila.

Har gjort chokladbollar idag, vart så sugen på att göra nånting och tänkte ett tag baka lussebullar, men jag väntar en vecka till med dem... Hihi!!!
Myste i ett bad medans M var och träna innebandy och när han kom hem så åkte vi och handla kinamat. Mums!!
Så har legat i soffan nu sen dess och läst tidningar och M har kollat på fotboll.
Har haft som mensvärk här på kvällen och då är det skönt att bara ligga och inte göra nånting. Men nu verkar det ha släppt för den här gången iaf.

Imorgon ska vi på sista delen av föräldrautbildningen också för den delen. Ska nog ta och ringa BB också så vi får ett datum att åka dit och kika. *mys*

Näe nu är det snart dax för sängen här.
Ha en skön natt!!!

Kommentarer
Postat av: M

Ja det är snurrigt nu och tur jag har dig som orkar lyssna på allt mitt jobbiga jobbprat. Nu ska jag äta en av dina bullar medans du sover ;)

Postat av: Tina

M// Klart jag lyssnar!! Hmmm.. jasså du passar på när jag sover.. ;-)

2007-10-18 @ 09:52:09
URL: http://tiniwinisen.blogg.se
Postat av: anki.

åh cykla tyckte jag var jättehärligt in i det sista, så befriande att slippa gå eller tränga sig in i en bil. Kändes inte att man var uppsvälld som en blåsfisk!

2007-10-18 @ 18:19:57
URL: http://ankibjork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback