Stackars liten!!

Ja igår eftermiddag och kväll hade Max jättesvårt att komma till ro och sova. Men i början var han ganska nöjd ändå och låg vaken och kolla mkt och ammade en hel del.

Men sen så bröt det loss på riktigt. Han grät och grät och var otröstlig lilla vännen. Det gör så ont i mamma och pappa hjärtat att se han sån. Så från ca 13 - 22 igår så sov han max 1½ timme.

Vi provade med allt kändes det som men ingenting fungerade. Då vi misstänker magknip så provade vi att ge honom Minifom-droppar som BVC-sköterskan bett oss inhandla inför julhelgen då han har tendeser att få magknip. Och nånting var det iaf som gjorde att han somnade bums vid 22 vyssjande i famnen.

Sen sov han så skönt hela natten våran älskling. Fick tom väcka han en gång för att han inte skulle sova alltför länge. Så i natt vart det en del "lång"sömn för oss alla 3.
Hoppas han slipper ha sådär ont i magen idag lilla Plutten.


Igår var Anna förbi och hälsa på en sväng och med sig hade hon många fina klappar åt Lilla Max.
En snuttefilt, en ram där man kan göra fot/handavtryck, en bitring och ett par sköna tossor. Tackar!!!
Även Max farbror med familj kom förbi en snabbis igår och kika på underverket. Av dem fick han en nalle som var en snuttefilt.

Idag ska vi kanske, om Max vill, åka till Max farfars grav och till Annikas grav och tända lite ljus.
Och imorgon är det ju Julafton så idag är det ju uppesittarkväll. Så idag ska vi mysa härhemma. :-)

Kommentarer
Postat av: anki.

Lillplutten då! Hoppas minifomen kommer hjälpa, det tar ju några dagar. Ebba har haft krånglig mage så hon fick droppar, de var toppen!! Hemskt när man ser att de har ont!

Hoppas ni får en toppenmysig julhelg nu hela familjen!!!

Postat av: anki.

Hon var nog inte många veckor när vi började ge henne minifom inte, förstod först inte varför hon var så ledsen. Svårt att veta när man inte haft barn ;) Sen gav vi dem & lite mag-massage tills hon var 3 månader, å sen dess har magen funkat!

2007-12-23 @ 11:12:33
Postat av: Michaeljessica

Hi, cool site. What CMS is it?

2010-04-09 @ 13:14:01
URL: http://michaeljessica.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback