Att ha med på stranden
Tonfiskmackor
2 kalla hårdkokta ägg
1 liten rödlök
200 g tonfisk i vatten
2 dl lätt crème fraiche
2 msk majonnäs
isbergssallad, gurka och tomat
grovt formbröd
salt och peppar
Finhacka ägg och rödlök. Lägg det i en bunke ihop med avrunnen tonfisk, lätt crème fraiche och majonnnäs. Mosa allt med en gaffel till en slät röra. Salta och peppra.
Lägg sallad, gurka och tomat och en klick röra på brödskivor i två lager och avsluta med en brödskiva. Det går åt tre skivor bröd till varje smörgås. Tryck ihop bröden. Om man vill snitsa till det så delar man bröden på diagonalen till snygga trekanter.
Hittat hos "en mammas dagbok-Weronica"
mums!
hmmm anti-mums måste jag få säga men jag är ju lite småkräsen jag oxå ;)
Ja dem såg väldigt mumsiga ut mackorna och M jag vet att jag inte ska göra sånna åt dig.. ;-)
Great idea make it site. Thank you.
Greetings from Arlington, Texas! Nice site!