Mot Sthlm!!

Har lite bråttom egentligen, ska nämligen åka till Sthlm om ett tag, men tänkte jag skulle uppdatera lite vad som hänt dem senaste två dagarna.
Igår vakna jag upp med Mattias och det var lika underbart som vanligt.. =) 
Vid lunch tid åkte jag ner på stan och träffade Katarina o Malin. Vi gick till Java o satt oss och åt sallad/smörgås och prata bort 2 timmar.. och dem bara rann iväg.. Hade kunnat suttit längre men hade en parkeringstid att passa tyvärr..

Bestämde mig sedan för att åka till Avesta o hälsa på sykonen.. Natha var nämligen där o hälsa på Linda i några dagar.. Tog bilen o åkte förbi pappsen först innan jag åkte vidare med Avesta..
Åkte ut till jerkers föräldrars hus där allihopa var..
Fick supergod mat när jag kom.. Åt så jag höll på att spricka.. Sen så hade Natha gjort en rabarberpaj som var gudomligt god!!
Efter den åkte vi till affären o inhandla gotta till kvällen..
jag fick köra "jordgubben" som bilen kallas.. kopplingen är ganska kass på den så det var svårt att växla utan att gasa för mkt.. hehe.. och så lät den som en rallybil.. *ler*
satt oss sen o skulle kolla på film. satt i en film men den verkade konstig o tråkig så vi satt i Pippi Långstrump istället.. Och alla replikerna satt inpräntade.. hihi!!

Efter filmen så åkte vi ut til Utsund och tog ett kvällsdopp. Var inte supervarmt men inte kallt heller i vattnet.. Men det var ju lite kyligt i luften och det gjorde ju sitt..
Slog på en vurpa där på klipporna när jag skulle byta om, som tur var gick det bra... farligt farligt!!
Efter att vi slagits klart med myggen så åkte vi hemåt och satt i ännu en till film.. och den var verkligen kass!! Så kass att vi bara lära se klart den.. "Jag såg min bästa vän dö".. ja det var verkligen en B-film... haha!!!
Sen var det natti natt för oss alla..

Klockan min ringde 8:30 idag, då jag satt på mig träningkläderna eftersom jag syndat sååå mkt igår och begav mig ut på jogging runda.. Men puh så varmt det var redan då!!!
Åkte sen hemåt och tvättade två maskiner innan jag begav mig till Sandviken o Högbo för att bada med Mattias o hans kompisar.. Vi låg till klockan var kring 16..
sen åkte jag till "Northhill" o hämta tält o sovsäckar...
Jag o Mattias ska ju åka till Stockholm på semester ihop i några dar här.. och vi skulle åka img bitti egentligen men har bestämt att vi ska åka i kväll/natt istället.. Så jag har hållt på å packat här nu och grejjat en massa...
Imorgon ska vi iaf ut i skärgården om allt går som vi vill.. *mys*
Så ska jag försöka att få Mattias att sova i tält också.. hihi!! Det skulle vara såååå mysigt så.. men han är lite svår att charma.. ;-)
Kommer att bli underbara dagar det här!!! =)
Nu måste jag rusa in i duschen här innan min snygging kommer och hämtar upp mig....

Tack för underbara dagar alla Nära o Kära!!! Love You All


Kommentarer
Postat av: Anna

Hoppas ni får det riktigt mysigt i Sthlm *ler*. Och skärdgåden är ju otroligt vacker! Vi ska ner till Sthlm igen på fredag å lördag vi också, var så härligt där! Vi ses sen gumman, puss!!!

2006-07-25 @ 23:49:29
Postat av: Linda

Tack för besöket gumms! Hoppas ni har det lovely i sthlms-trakterna nu :D

2006-07-26 @ 16:25:03
Postat av: Terjeagnethe

Had to leave my mark, Nice site! Rugzar


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback