Cars..

Det börjar att ordna upp sig på bilfronten tack o lov. Mer otur kan man inte ha nu tycker jag.. Grr!!
Saaben ska ju trailas till Hofors imorgon kväll.. skönt!!
slippa den där jäkla bogseringen.. 30 km/h i 5 mil är inte roligt. Nu går det lite snabbare iaf.... =)

Pappsens bil åkte jag med till Vianor imorse där jag känner en kille som jobbar... Men konstigt nog så har luften hållts kvar och inge platt däck sen jag pumpade i luft.. konstigt!!
Men väl där så konstaterade dem att det inte var nå fel på själva däcket. Utan det var bara nålen i ventilen som hakat upp sig och läckte ut luft. Men nu var det åtgärdat. Vilken tur!!!
Inte en krona vela han ha för jobbet. Det känns lite dumt tycker jag då, för tiden jag upptog kostar ju. Nåja han vela prompt inte ha nått. Bara att lyda då.

Har pratat mkt framtid på sistonde och det känns underbart verkligen!! Och mysigt är det och planera o fantisera för det som komma skall.. hihi!!! 
Och jag har verkligen hittat min prins nu... vinden har vänt.. ;-)
Jag är så kär!!!!
Den här hösten kommer att bli underbar...










Kommentarer
Postat av: Mattias

Vad skönt att snart dina "båda" bilar är igång igen så att du har lättare för att ta dig hitåt och vart du än vill. Jag gillar ju inte hösten jag men tror också den kan bli underbar tack vare dig! Puss och kram min Tina! ;)

Postat av: Steinlinn

Looking for information and found it at this great site. You have an outstanding good and well structured site. I have been looking for sites like this for a long time. Keep up the outstanding work and thank you.

2008-10-10 @ 11:26:10
URL: http://steinlinn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback